Boerderijactiviteiten:


Op de boerderij zijn verschillende dieren, die elke dag verzorging nodig hebben. Er zijn geitjes, kippen, konijnen en poezen. De stallen kunnen schoongemaakt worden, dieren gevoed, water geven, eieren rapen, en natuurlijk het aaien en knuffelen van de dieren.

Tuinwerkzaamheden:


In de tuin kan natuurlijk geschoffeld, geharkt, geveegd, gesnoeid, opgebonden en geoogst worden. De heggen kunnen geknipt, de borders verzorgd, de bloemen geplukt, het gras gemaaid, de kantjes geknipt, het fruit geplukt.

Kortom, voor ieder wat wils

Huishoudelijke activiteiten:


De recreatieruimte van de zorgboerderij is volledig ingericht voor alle voorkomende activiteiten.

In de open keuken kan een gezonde maaltijd gemaakt worden, maar daarnaast kan er rustig gerecreëerd worden. Er staat een televisie, een geluidsinstallatie en heel veel boeken. Of gewoon lekker het krantje lezen.Tevens zijn er de mogelijkheden voor werkzaamheden als strijken, was vouwen, en kleine poetstaakjes.

Creatieve activiteiten:


Elke deelnemer kan hier zijn persoonlijke creatie-ve kwaliteiten laten zien. Zo is er de mogelijkheid om te schilderen (zowel binnen als buiten), lek-ker aan de gang met keramiek, mooie creaties maken met (droog)bloemen, bloemboeketten zelf plukken, wenskaarten maken, breien / ha-ken, of gewoon lekker fröbelen met andere materialen

Zorgboerderij